September 27, 2020

Koop je laadpaal voor je Elektrische Auto hier - Volvo - Tesla - Mercedes - Volkswagen - Audi

Eén van de grote voordelen van elektrisch rijden is dat u uw elektrische auto kan voorzien van "brandstof" vanuit uw luie stoel. Met EV-Box begint uw elektrische auto elke dag in volle vaart.

De Mitsubishi i-MiEV laadt u op met de ABL Sursum Basic 501. Deze laadpaal levert een uitgangsvermogen van 16A en beschikt over een vaste type-1 laadkabel van 5 meter lang. Een ABL Sursum muur montagerek wordt standaard meegeleverd met dit pakket.

EUR 990.00

Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi i-MiEV

 

Eigenschappen Laadpaal Mitsubishi i-MiEV

Kant-en-klaar laadpakket voor de Mitsubishi i-MiEV
ABL Sursum laadpaal met type 1 kabel (5 meter)
Uitgangsvermogen 1-fase, 16A (3,7kW)
Stof- en spatwaterdicht (IP54)
Ingebouwde aardlekschakelaar (RCCB 25A/0,03A)
Geschikt voor thuis
Inclusief muur montagerek

Mitsubishi i-MiEV
De Mitsubishi i-MiEV is een volledig elektrische auto met een topsnelheid van 130 kilometer per uur. Met dit voertuig beleeft u elektrisch rijden als nooit tevoren. Dankzij de actieradius van 160 kilometer is de i-MiEV ideaal voor woon-werkverkeer of de korte dagelijkse ritjes.

Laadtijd Mitsubishi i-MiEV
Deze elektrische auto heeft een krachtige elektromotor die via het stopcontact in 7 uur volledig opgeladen kan worden. Echter, wilt u sneller weer de weg op, dan is een laadpaal een must. Met de ABL Sursum Basic 501 laadpaal reduceert u de laadtijd van de Mitsubishi i-MiEV aanzienlijk zodat u sneller weer kunt genieten van elektrisch rijden.

Opladen met ABL Sursum Basic 501 laadpaal
De ABL Sursum Basic 501 is een laadpaal met een uitgangsvermogen van 16A (1-fase, 3.7kW), krachtig genoeg om de Mitshubishi i-MiEV op te laden. Het apparaat kan tegen stof en spatwater (IP54) en is voorzien van een aardlekschakelaar. De aardlekschakelaar zorgt voor extra veiligheid tijdens het opladen van uw elektrische auto.

Mitsubishi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *